Zsirai Pincészet

Webfejlesztés

Közel 10 évig büszkén mutogattuk a zsiraipinceszet.hu-t, hiszen rengeteg ötletes, egyedi megoldás tartotta az ország legjobb pincészetes oldalai között.

Gondolhatjátok, hogy milyen izgatottak voltunk, amikor lehetőséget kaptunk, hogy most már reszponzív alapokon, új üzleti céloknak megfelelően gondolhassuk újra a teljes felületet!

logo_coloured

A projektről

A Zsirai lányok célja, hogy édesapjuk öröksége ne csak emlék legyen, hanem családi értékeik, a minőségi borok iránti elkötelezettségük sokak számára jelentsen örömöt.

A Zsirai borok az elmúlt évtizedben rengeteg megmérettetésen, rangos díjakkal tértek haza, folyamatosan jelen vannak a nemzetközi piacon, és a szaksajtóban. Így természetesen a partnerek és a vásárlók kiszolgálása is hasonlóan naprakész megoldásért kiáltott már.

A feladatot a különböző célcsoportok leképezésével, és a folyamatok modellezésével kezdtük, majd egy több részből álló primer-szekunder kutatással folytattuk. Az előkészítés eredményeként pontosan meghatározott irányvonalak mentén hozhattuk meg a további döntéseket.

A fejlesztés első lépéseitől kezdve azon gondolkodtunk, hogy hogyan fogunk tudni olyan egyedi megoldásokat alkalmazni, ami illik a koncepcióhoz, és valóban megkülönböztethetővé, egyedivé teszi a leendő weboldalt.

Amire büszkék vagyunk

 

Ritkán van olyan projekt, amiben mindenki részt szeretne venni, így különleges kivétel a Zsirai projekt. A kihívás, hogy megtartsuk a tradíciókat, a jól működő elemeket, de vegyítsük az új célokkal, új útvonalakat létrehozva, megfelelve a kor technikai elvárásaink mindenképp megmozgatta a csapat kreativitását.

Különösen jó érzés, hogy a hosszabb előkészítési, tervezési fázis alatt megállapított konklúziók, mind valahol visszaköszönnek a végeredményben. Reményeink szerint mindenki jobban megismeri a Zsirai lányok történetét, a „családi borászat” érzését, és mihamarabb boldogan koccint egy jó bor társaságában, amit az oldalról rendelt!

🛠 🕑 0 munkaóra
👩 👨 0 fős csapat
❄ 🌞 0 hónap
pecs_alone
Pécs város honlapja