Pécs város honlapja

pecs.hu

2021-ben az a megtiszteltetés ért minket, hogy felkértek minket városunk honlapjának megújítására. Itt is igyekeztünk egyedit és különlegeset alkotni, ami méltó a kultúra városához.

Hajrá Pécs!

pecs_logo_projekt

A projektről

Az első egyeztetés az új weboldalról 2020 év végén kezdődött meg. A régi weboldal elavult volt mind arculatilag és mind technológia tekintetében. Fontos volt, hogy helyi cég készítse az új honlapot és mikor ránk esett a választás, mi nagy örömmel és elszántsággal vetettük bele magunkat.

Tudtuk, hogy képesek vagyunk vizuális megjelenítésben innovatívat alkotni és egyszerre felhasználóbarát weboldalt létrehozni.

Amire büszkék vagyunk

 

A legnagyobb kihívást a sok résztvevő jelentette így biztos volt, hogy egy jól működő kommunikációs stratégiát kellett kialakítanunk.
A résztvevők a teljesség igénye nélkül: Városháza, Művészeti Tanács, Pécsi Kommunikációs Központ, Gazdaságfejlesztési Főosztály, Városvezetés

Mi ezt transzparens és közösen szerkeszthető dokumentumokkal, egy projektmenedzsment szoftverrel és heti meetingekkel oldottuk meg.
Ami újdonság volt számunkra, hogy ennél a projektnél egy teljesen új logikával felépített honlapot szerettünk volna, melynek adminisztrációs felületének használata könnyen elsajátítható és a blokkos felépítésnek köszönhetően nagy szabadságot ad a weboldal kezelőinek.

Külön öröm számunkra, hogy teljes szabadságot kaptunk az arculatra vonatkozóan sőt lehetőségünk volt logót is terveznünk. A Művészeti Tanáccsal közösen dolgozva több körös egyeztetés követően alkottuk meg az új honlap logóját, amire szintén nagyon büszkék vagyunk.

Összefoglalva: A projekt leghasznosabb tanulsága számunkra, hogy egy nagyobb a cégen kívüli csapatot is képesek vagyunk összefogni és egyedi ötleteinket sikeresen tudjuk kamatoztatni az állami szférában is.

🛠 🕑 0 munkaóra
👩 👨 0 fős csapat
❄ 🌞 0 hónap

Azért választottuk Y-collective csapatát, mert professzionális és értő hozzáállásuk már a szerződéskötés előtt megfogott bennünket. A munkaminőség sok esetben felmérhető egy csapat egymás közötti kommunikációjából, a munkakörnyezetből és azokból a fontos nüanszokból, amelyekből egy sikeres cég és egy-egy sikeres projekt felépül. Nem csalódtunk. A Y-collective csapatának minden problémánkra volt megoldása és proaktív, értő szemlélettel terelt mind Minket, mind a Projektünket a megvalósulás útján. Érezhető volt, hogy ez a figyelem nem korlátozódik a klasszikus 9-5 keretek közé. Nem fogunk hosszan gondolkodni azon, hogy kiket válasszunk, ha újból hasonló horderejű online-fejlesztés kivitelezését kell megoldanunk. Köszönjük!

Áldozó Krisztián
Pécsi Kommunikációs Központ

“Logikus és asszertív kommunikáció, feladatorientált megközelítés. Nyitott hozzáállás, higgadt és profi ügyfélkezelés. A vizuális megjelenítésben bátor és innovatív, sosem éri be az átlaggal.”

Varga Péter
Gazdaságfejlesztési Főosztályvezető
Edenred Corporate site
beeward_favikon
Beeward